Triple Effect Peeling, 50 ml

Triple Effect Peeling, 50 ml
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/424000
Řada
skladem

Jedinečná kombinace přírodních ovocných kyselin, enzymů a jemných peelingových částic poskytuje všechny výhody tří metod peelingu – chemický (AHA), enzymatický a mechanický v jednom produktu.

1. Hloubkové čištění - nečistoty, ucpané póry a zrohovatělá pleť jsou účinně odstraněny a pleť je čistší
2.
... Číst dál
995 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro všechny typy pleti

Jedinečná kombinace přírodních ovocných kyselin, enzymů a jemných peelingových částic poskytuje všechny výhody tří metod peelingu – chemický (AHA), enzymatický a mechanický v jednom produktu.

1. Hloubkové čištění - nečistoty, ucpané póry a zrohovatělá pleť jsou účinně odstraněny a pleť je čistší
2. Glow – odumřelé kožní buňky jsou odstraněny, mdlý odstín pleti zmizí a pleť získá svůj přirozený lesk
3. Anti-Aging – stimuluje regeneraci buněk, zjemňuje strukturu pleti, pomáhá redukovat vrásky

Přípravek má široké spektrum využití: zjemňuje pleť, zbavuje pleť nečistot a usazenin, navrací lesk povadlé pleti a zlepšuje její strukturu.


Použití:
V závislosti na typu pleti naneste 1 - 2x týdně tenkou vrstvu na vyčištěnou a suchou pleť a nechte krátce působit: cca 3 minuty pro citlivou pleť, cca 8 minut pro normální pleť. Poté masírujte obličej a krk, dokud se přípravek neodrolí spolu s přebytečnými kožními buňkami ("efekt gumy"). Poté opláchněte, naneste tonikum a krém. Oblast kolem očí a úst vynechejte.

Hlavní složky:
• ACB Fruit Mix: má exfoliační účinek
• Greenth: exfoliační, hydratační a antioxidační účinky
• Keratoline™?: keratolytický účinek, zjemňuje pleť
• Kyselina glykolová: exfoliační účinek, zlepšuje kvalitu pleti
• peelingové částice: přírodní částice z celulózy

BEAUTY ELEMENTS
Vysoce účinná péče pro zdravou pleť

Beauty Elements jsou klasické výrobky kosmetické značky Dr. med. Christine Schrammek. Základní pěstící přípravky jsou určeny pro pleť s vysokými nároky. Zásadní a vysoce účinné látky se starají o zářivou a zdravou pleť. Propůjčují pokožce novou svěžest, aktivně ji posilují a působí preventivně proti známkám stárnutí. Beauty Elements poskytují pleti každého věku extra péči a lze je bez problémů kombinovat s dalšími produkty značky derma.cosmetics.

AQUA (WATER), CELLULOSE, LACTIC ACID, PROPANEDIOL, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, PANTHENOL, XANTHAN GUM, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, PRUNUS MUME FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PANTOLACTONE, ALLANTOIN, BACILLUS FERMENT, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 CARPATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, ALCOHOL DENAT, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, GLYCOL ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click