Sunshine After-Sun Treatment, 200 ml

Ošetření pro vlasy vystavené slunci
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F26608
Řada
skladem
Obnovující kúra pro použití po pobytu na slunci, působení chlóru a soli. Vyživuje a rozčesává vlasy, působí proti poškození způsobenému dlouhodobým pobytem na slunci a dodává vlasům hebkost a lesk bez zatížení. 

Použití: Aplikujte po umytí šamponem. Nechte působit 5 minut. Důkladně opláchněte.

Doporuč ... Číst dál
425 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro všechny typy vlasů

Obnovující kúra pro použití po pobytu na slunci, působení chlóru a soli. Vyživuje a rozčesává vlasy, působí proti poškození způsobenému dlouhodobým pobytem na slunci a dodává vlasům hebkost a lesk bez zatížení. 

Použití: Aplikujte po umytí šamponem. Nechte působit 5 minut. Důkladně opláchněte.

Doporučujeme: Začněte používat šampon After-Sun Low Shampoo a kúru After-Sun Treatment několik dní před odjezdem na dovolenou, a připravte tak své vlasy na pobyt na slunci.


Sunshine
Nová řada pro vlasy vystavené slunci, která chrání vlasové vlákno a barvu před UV zářením, působí proti vysušování a krepatění, pro lesklé a hedvábné vlasy i na slunci.

Sluneční štít' - účinná látka, která chrání vlasy před negativními účinky UV záření. Stoprocentně přírodní účinná látka získaná z oleje ze semen Chia (Salvia Hispanica) extrahovaného za studena, která podporuje dobrou kondici vlasů na slunci. Vytváří ochranný film kolem vlasů a chrání je tak před oxidačním poškozením způsobeným slunečním zářením. Působí proti ztrátě bílkovin, blednutí barvy a vysušování vlasů, takže si vlasové vlákno zachovává svou kvalitu, přirozený lesk, hydrataci a hebkost.

VEGAN - Semi di Lino Sunshine neobsahuje složky živočišného původu a deriváty.
URBAN DEFENCE PRO - Štít proti znečištění pro celkovou ochranu.
SHINE FIX COMPLEX - 24 hodin rozjasňujícího účinku od kořínků ke konečkům.
COLOR FIX COMPLEX UV - filtr a antioxidant pro prodloužení krásy barvy.
CLIMATE-PROOF - Ochranná bariéra, která udržuje vlasy hydratované při změnách vlhkosti a teploty.
SLUNEČNÍ ŠTÍT - Chrání vlasové vlákno před oxidačním poškozením způsobeným slunečním zářením a podporuje blaho vlasové pokožky pro lesklé a hedvábné vlasy.
RECYKLOVANÉ A RECYKLOVATELNÉ PLASTY

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-87, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, CETYL ESTERS, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, AMODIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIDECETH-12, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, SALVIA HISPANICA SEED OIL, CITRONELLOL, POLYIMIDE-1, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CARNOSINE, PENTYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, DISODIUM PHOSPHATE, CITRIC ACID, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click