Sunshine Hair Protective Oil, 125 ml

Ochranný olej pro vlasy vystavené slunci
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F26609
Řada
skladem

Dvoufázový olej chrání a poskytuje kontrolu.

Použití: Před použitím dobře protřepejte. Nastříkejte do délek a na konečky vlasů.

Naneste na vlasy alespoň několik minut před odchodem z domu a před tím, než vlasy vystavíte slunci. Během dne často obnovujte, zejména po koupání v moři nebo bazénu. V těch

... Číst dál
498 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro všechny typy vlasů

Dvoufázový olej chrání a poskytuje kontrolu.

Použití: Před použitím dobře protřepejte. Nastříkejte do délek a na konečky vlasů.

Naneste na vlasy alespoň několik minut před odchodem z domu a před tím, než vlasy vystavíte slunci. Během dne často obnovujte, zejména po koupání v moři nebo bazénu. V těchto případech se doporučuje před opětovným nanesením přípravku opláchnout vlasy čerstvou vodou a vlasy rozčesávat až po aplikaci bezoplachového přípravku.

Dvojí funkce: tento produkt nejen chrání vlasy před UV zářením, ale lze je také použít na mokré vlasy jako skutečné bezoplachové přípravky po sprše.

Upozornění: Tento výrobek je určen pouze k ochraně vlasů. Nepoužívejte jej k ochraně pokožky před sluncem.


Sunshine
Nová řada pro vlasy vystavené slunci, která chrání vlasové vlákno a barvu před UV zářením, působí proti vysušování a krepatění, pro lesklé a hedvábné vlasy i na slunci.

Sluneční štít' - účinná látka, která chrání vlasy před negativními účinky UV záření. Stoprocentně přírodní účinná látka získaná z oleje ze semen Chia (Salvia Hispanica) extrahovaného za studena, která podporuje dobrou kondici vlasů na slunci. Vytváří ochranný film kolem vlasů a chrání je tak před oxidačním poškozením způsobeným slunečním zářením. Působí proti ztrátě bílkovin, blednutí barvy a vysušování vlasů, takže si vlasové vlákno zachovává svou kvalitu, přirozený lesk, hydrataci a hebkost.

VEGAN - Semi di Lino Sunshine neobsahuje složky živočišného původu a deriváty.
URBAN DEFENCE PRO - Štít proti znečištění pro celkovou ochranu.
SHINE FIX COMPLEX - 24 hodin rozjasňujícího účinku od kořínků ke konečkům.
COLOR FIX COMPLEX UV - filtr a antioxidant pro prodloužení krásy barvy.
CLIMATE-PROOF - Ochranná bariéra, která udržuje vlasy hydratované při změnách vlhkosti a teploty.
SLUNEČNÍ ŠTÍT - Chrání vlasové vlákno před oxidačním poškozením způsobeným slunečním zářením a podporuje blaho vlasové pokožky pro lesklé a hedvábné vlasy.
RECYKLOVANÉ A RECYKLOVATELNÉ PLASTY

AQUA (WATER), ISOPROPYL MYRISTATE, DIMETHICONE, ISODODECANE, PARFUM (FRAGRANCE), DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HYDROXYACETOPHENONE, PHENOXYETHANOL, SALVIA HISPANICA SEED OIL, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, DISODIUM PHOSPHATE, CARNOSINE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POLYIMIDE-1, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click