Geomar Ocean Seaweed Mud, 600 g

Fango D'alga Oceanica
Remodelační bahno z mořských řas proti celulitidě
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/120461
Řada
skladem
Anticelulitidní bahno z mořských řas zajišťuje regeneraci pokožky, redukuje vrásky na kůži, zlepšuje pružnost tkání a zabraňuje vzniku strií. Inovativní složení jemně odstraňuje odumřelé buňky a zanechává pleť hladkou, zářivou a hedvábnou. Obsahuje výtažky z Mrtvého moře, vodu z mořských řas Palmari ... Číst dál
438 Kč
  • Popis
  • Složení

Anticelulitidní bahno z mořských řas zajišťuje regeneraci pokožky, redukuje vrásky na kůži, zlepšuje pružnost tkání a zabraňuje vzniku strií. Inovativní složení jemně odstraňuje odumřelé buňky a zanechává pleť hladkou, zářivou a hedvábnou. Obsahuje výtažky z Mrtvého moře, vodu z mořských řas Palmarie, tři soli (mořská, epsonská, sůl z Mrtvého moře); Zelený, černý a bílý jíl pro detoxikační a drenážní aktivitu Mikronizované mořské řasy stimulují účinný lipolytický účinek, fytoextrakty z kaštanu, guarany a břečťanu pomáhají zlepšit mikrocirkulaci a odvodnění přebytečných tekutin. Směs esenciálních olejů uvolňuje příjemnou a jemnou vůni. Obsahuje více než 95 % složek přírodního původu.

POUŽITÍ: Produkt promíchejte a naneste hojnou vrstvu na vyčištěnou a suchou pokožku na postižená místa. Jeho textura je konzistentní a nestéká. Pro zvýšení efektu zabalte ošetřované partie průhlednou fólií. Nechte působit alespoň 30 minut, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Mírné brnění se zarudnutím pokožky a pocitem tepla je normální a poukazuje na aktivitu přípravku. Pro šokovou kúru aplikujte bahno 3x během prvního týdne, 2x během následujících 4 týdnů. Pro udržení efektu aplikujte pravidelně jednou týdně.

VÝSLEDKY: Od první aplikace se pokožka zdá pevnější a pružnější. Při pravidelném používání bahna je pozorováno zlepšení kožních nedokonalostí způsobených celulitidou - ''pomerančová kůže'' a usazeniny tuku jsou viditelně redukovány. Zlepšuje se mikrocirkulace a pokožka je hladší a jemnější. Lze pozorovat zmenšení obvodu hýždí, stehen a břicha.

UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte na citlivou, poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Nepoužívejte na prsa, v těhotenství a při křehkosti kapilár. Vyhněte se kontaktu s očima, sliznicemi a intimními partiemi: v případě náhodného kontaktu a/nebo nadměrné termogenní reakce hojně opláchněte vodou a mýdlem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

Aqua (Water), Kaolin, Fucus Vesiculosus Extract, Solum Fullonum (Fuller's Earth), Laminaria Digitata Extract, Sodium Chloride, Aesculus Hippocastanum Seed Extract (Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract), Centella Asiatica Leaf Extract, Hedera Helix Leaf Extract (Hedera Helix (Ivy) Leaf Extract), Paullinia Cupana Seed Extract, Maris Sal (Sea Salt), Gaultheria Procumbens Leaf Oil (Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil), Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil (Salvia Officinalis (Sage) Oil), Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil (Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil), Lavandula Angustifolia Oil (Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil), Melissa Officinalis Leaf Oil, Methyl Nicotinate, Glycerin, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Citric Acid, Disodium Edta, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Ci 77288 (Cromium Oxide Green).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click