Geomar Draining Gel Cold Effect, 200 ml

Gel Drenante Effetto Freddo
Gel proti celulitidě s chladivým efektem
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/120521
Řada
skladem

Ultra rychle vstřebávající se gel s 95 % složek přírodního původu, který pomáhá redukovat neestetické projevy celulitidy. Je vhodný i pro jemnou pokožku s kapilární křehkostí. Svěží lehká vůně mentolu je cítit již během aplikace.
Díky vylepšené receptuře přetrvává chladivý efekt v průběhu času déle,

... Číst dál
298 Kč
  • Popis
  • Složení

Ultra rychle vstřebávající se gel s 95 % složek přírodního původu, který pomáhá redukovat neestetické projevy celulitidy. Je vhodný i pro jemnou pokožku s kapilární křehkostí. Svěží lehká vůně mentolu je cítit již během aplikace.
Díky vylepšené receptuře přetrvává chladivý efekt v průběhu času déle, což z něj dělá ideální ošetření i v případě unavených nohou.
Receptura obsahuje kofein, který spolu s výtažky ze Stévie a Maté stimuluje účinný lipolytický účinek* a směs výtažků z guaranuy, aescinu, břízy, pampelišky a borůvky, které díky synergickému působení masáže pomáhají stimulovat mikrocirkulace kůže a odvod přebytečných tekutin. Neobsahuje zdroje jódu pocházející z řas.

*in vitro test na aktivní složky.

POUŽITÍ: Aplikujte gel na požadovaná místa, jako jsou stehna, hýždě, boky nebo břicho. Masírujte zdola nahoru až do úplného vstřebání.
Gel používejte 2x denně, ráno a večer, po dobu nejméně 30 po sobě jdoucích dnů a pokaždé, když unavené a/nebo oteklé nohy potřebují svěží a okamžitý pocit úlevy a pohody.

VÝSLEDKY: Při pravidelném používání je pokožka viditelně hydratovanější, zpevněná, pružnější a kompaktnější. Viditelnost tukových polštářků je snížena a dochází k výraznému zlepšení mikrocirkulace pokožky s následným snížením efektu ''pomerančové kůže''.

VAROVÁNÍ: Neaplikujte na poraněnou nebo citlivou pokožku.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Polysorbate 20, Menthol, Menthyl Lactate, Caffeine, Fucus Vesiculosus Extract, Escin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract (Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract), Salvia Officinalis Leaf Extract (Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract), Glycyrrhiza Glabra Root Extract (Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract), Maris Sal (Sea Salt), Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Ci 42090 (Blue 1), Ci 19140 (Yellow 5).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click