Geomar Mud Scrub, 600 g

Fango Scrub
Bahenní peeling 2 v 1 s lipolytickým a exfoliačním účinkem
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/120471
Řada
na dotaz

Napomáhá redukovat nedokonalosti na kůži, a to i ty nejodolnější. Kombinuje vyhlazující účinek mikročástic perlitu odstraňující odumřelé buňky a nečistoty z pleti a exfoliační účinek obsažených účinných látek. Obsahuje výtažky z Mrtvého moře, tři soli (mořská, epsonská, sůl z Mrtvého moře); kofein s

... Číst dál
398 Kč
  • Popis
  • Složení

Napomáhá redukovat nedokonalosti na kůži, a to i ty nejodolnější. Kombinuje vyhlazující účinek mikročástic perlitu odstraňující odumřelé buňky a nečistoty z pleti a exfoliační účinek obsažených účinných látek. Obsahuje výtažky z Mrtvého moře, tři soli (mořská, epsonská, sůl z Mrtvého moře); kofein s lipolytickým účinkem a zelený, černý a bílý jíl pro detoxikační a odvodňovací účinek. Obsažené fytoextrakty z černého bezu a břízy pomáhají odvádět přebytečné tekutiny.
Obsahuje více než 95 % složek přírodního původu.

POUŽITÍ:
Produkt promíchejte a naneste hojnou vrstvu na vyčištěnou a suchou pokožku na postižená místa za pomoci masáže lehkými krouživými pohyby. Nechte působit asi 10 minut, poté opláchněte vlažnou vodou a proveďte jemnou masáž, která v kombinaci s exfoliačním působením perlitu podporuje stimulaci mikrocirkulace a zlepšuje detoxikační působení jílů. Pro šokovou kúru aplikujte bahno 3x během týdne a 2x během následujících 4 týdnů. Pro udržení efektu aplikujte jednou týdně.

VÝSLEDKY: od první aplikace je pleť hladší. Při pravidelném používání se efekt „pomerančové kůry“ a lokalizované usazeniny tuku viditelně snižují. Pokožka je pružnější, zářivější a jemnější.

UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte na poškozenou, citlivou nebo podrážděnou pokožku. V případě náhodného kontaktu s očima důkladně vypláchněte.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

Aqua (Water), Kaolin, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Bentonite, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Caffeine, Glaucine, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract (Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract), Menthol, Maris Sal (Sea Salt), Citric Acid, Polyacrylamide, Laureth-7, C13-14 Isoparaffin, Coco-Glucoside, Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click