Geomar Smoothing Thalasso Scrub, 600 g

Thalasso Scrub
Dvoufázový exfoliační peeling
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/122851
Řada
na dotaz
Dvoufázové exfoliační ošetření těla se solí, hořkou solí, pemzovým práškem a mandlovým olejem, díky kterému je pokožka hydratovanější, jemnější a hladší. Peeling má dermo-vyhlazující účinky, což podporuje fyziologickou obnovu pokožky pro dosažení efektu „nové pokožky“. Esenciální oleje z pomeranče a ... Číst dál
348 Kč
  • Popis
  • Složení

Dvoufázové exfoliační ošetření těla se solí, hořkou solí, pemzovým práškem a mandlovým olejem, díky kterému je pokožka hydratovanější, jemnější a hladší. Peeling má dermo-vyhlazující účinky, což podporuje fyziologickou obnovu pokožky pro dosažení efektu „nové pokožky“. Esenciální oleje z pomeranče a mandarinky vytvářejí uvolňující aroma, které poskytuje příjemný pocit pohodlí a pohody. Peeling ideální pro přípravu pokožky na následnou péči, podporující pronikání tkání a maximalizující účinky.

POUŽITÍ: promíchejte produkt stěrkou, dokud nezískáte hmotu s rovnoměrnou texturou. Pro jemné působení aplikujte na vlhkou pokožku. Pro hlubší účinek naneste na suchou pokožku. Produkt vmasírujte krouživými pohyby a nechte ho několik minut působit. Opláchněte velkým množstvím vlažné vody a pokračujte v masírování až do úplného odstranění.
Doporučuje se používat 1-2x týdně.

VAROVÁNÍ:
 Obsažené oleje mohou způsobit, že podlaha sprchy bude kluzká. Nepoužívejte na poraněnou nebo citlivou pokožku. V případě náhodného zasažení očí vypláchněte vodou. Externí použití.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

SODIUM CHLORIDE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, MAGNESIUM SULFATE, PUMICE, MARIS SAL (SEA SALT), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL), TRITICUM VULGARE GERM OIL (TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL), CITRUS RETICULATA PEEL OIL (CITRUS RETICULATA (TANGERINE) PEEL OIL), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL (CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL), TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE<, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click