Geomar Thermo Cream Remodeling Effect, 150 ml

Thermo-Crema Punti Critici
Termo krém s remodelačním efektem
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/120131
Řada
skladem
Ošetření s "horkým efektem", ideální pro ochablou pokožku v důsledku ztráty elasticity tkání v kritických oblastech těla (vnitřní strany paží, břicho, boky a vnitřní strana stehen) po výrazném úbytku hmotnosti, po těhotenství nebo v důsledku přirozeného stárnutí.
Jeho složení s 95 % složek přírodního ... Číst dál
298 Kč
  • Popis
  • Složení

Ošetření s "horkým efektem", ideální pro ochablou pokožku v důsledku ztráty elasticity tkání v kritických oblastech těla (vnitřní strany paží, břicho, boky a vnitřní strana stehen) po výrazném úbytku hmotnosti, po těhotenství nebo v důsledku přirozeného stárnutí.
Jeho složení s 95 % složek přírodního původu je obohaceno o Kigelia Africana, kyselinu hyaluronovou rostlinného původu a Biosculptine®, rostlinné účinné látky, které zajišťují trojí účinek (zpevnění, redukci a odvodnění). Horký efekt, který je po aplikaci přípravku vnímán, zvyšuje biologickou dostupnost přítomných účinných látek a masáž, která je nedílnou součástí ošetření, podporuje jejich absorpci pro postupnou změnu tvaru ošetřených oblastí, které tak budou vypadat pevnější, vypnuté a hladké.

VÝSLEDKY: Při pravidelném používání dokonale hydratovaná pokožka získá zpět svoji pevnost a pružnost a silueta se zdá být nově tvarovaná.

POUŽITÍ: Naneste přípravek na požadovaná místa (vnitřní strana paží, břicho a boky, vnitřní strana stehen) a krouživými pohyby masírujte směrem zdola nahoru, dokud se krém zcela nevstřebá.

DOPORUČENÍ: Pro účinné působení aplikujte ráno a večer po dobu nejméně 4 po sobě jdoucích týdnů a podle výsledku, který chcete mít; - pro udržení účinku pokračujte jednou denně.
Pravidelné používání přípravku zvyšuje jeho účinnost. Pocit tepla a dočasný výskyt zarudnutí a/nebo svědění jsou způsobeny charakteristikou výrobku a podporují jeho činnost. Nezapomeňte si ihned po každém použití důkladně umýt ruce mýdlem a teplou vodou.

TIP: Kombinujte Thermo Cream s cvičením: během cvičení se rozšiřují cévy a pokožka je vnímavější ke vstřebávání účinných látek. Před začátkem cvičení si vyhraďte 10 minut a krouživou masáží naneste krém, dokud se zcela nevstřebá. Důkladně si umyjte ruce teplou vodou a mýdlem. Trénink zakončete sprchou se střídavými proudy teplé a studené vody počínaje kotníky až po stehna a poté na suchou pokožku opět aplikujte Thermo Cream.

UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte na citlivou, poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Nepoužívejte na prsa, v těhotenství a při křehkosti kapilár. Vyhněte se kontaktu s očima, sliznicemi a intimními partiemi: v případě náhodného kontaktu a/nebo nadměrné termogenní reakce hojně opláchněte vodou a mýdlem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

AQUA (WATER), GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL), C8-12 ACID TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAFFEINE, HYDROLYZED CELOSIA CRISTATA FLOWER/SEED EXTRACT, HYDROLYZED PRUNELLA VULGARIS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, PALMARIA PALMITATA EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, KIGELIA AFRICANA FRUIT EXTRACT, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, METHYL NICOTINATE, MARIS SAL (SEA SALT), TRITICUM VULGARE GERM OIL (TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL),HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL), TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ISOPROPYL MYRISTATE, PENTYLENE GLYCOL, CARBOMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, TRIMETHYLCYCLOHEXYL BUTYLCARBAMATE, SODIUM HYDROXIDE,CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, EUGENOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click