Lift Capsules, 30 ks

Liftingové kapsle
Výrobce
etre belleetre belle
8/3528-0000
Řada
skladem
Vysoce aktivní a viditelně vyhlazující intenzivní liftingové kapsle

Obsažená anti-aging účinná látka Argilerine® dlouhodobě potlačuje strukturální příčiny stárnutí pleti a působí jako pleťový mini lifting. Vrásky, které jsou způsobeny napětím, jsou viditelně zmírněny a zároveň je zamezeno vzniku nový ... Číst dál
2 450 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro zralou pleť

Vysoce aktivní a viditelně vyhlazující intenzivní liftingové kapsle

Obsažená anti-aging účinná látka Argilerine® dlouhodobě potlačuje strukturální příčiny stárnutí pleti a působí jako pleťový mini lifting. Vrásky, které jsou způsobeny napětím, jsou viditelně zmírněny a zároveň je zamezeno vzniku nových mimických vrásek. Již po prvním nanesení této výjimečné sametové textury působí povrch pleti mladistvě zářivým dojmem a získává více pružnosti. Pleť je rovněž optimálně hydratována.

Jak působí Argilerine®?
Argilerine přirozeným způsobem reguluje uvolňování acetylcholinu, který je zodpovědný za kontrakce svalů. Mimické svaly se uvolňují, vrásky se postupně vyhlazují a je zabráněno tvorbě vrásek nových.

Použití: jako intenzivní kúru používejte minimálně po dobu čtyř týdnů. Aplikujte v kombinaci s denní a noční péčí. Abyste dosáhli cíleného liftingového účinku, doporučujeme aplikaci dvou až tří kapslí týdně.

Time Control anti-aging péče
Inovativní technologie pěstící řady Time Control významně ovlivňuje a potlačuje známky stárnutí kůže, jako jsou suché linky a vrásky, ztráta mladistvé zářivosti pleti nebo nedostatek hydratace. Suché linky a vrásky jsou viditelně redukovány. Time Control je synergicky působícím anti-aging pěstícím konceptem, který efektivně redukuje vrásky pokožky obličeje i očních partií. Zažijte vzájemně působící kombinaci účinných látek pro mladistvě zářivou pleť.

Redukuje hloubku vrásek až o 56 % za 30 dní*

*Prokazatelné zmírnění hloubky vrásek v rámci čtyřtýdenního odborně lékařského testu s 20 osobami v klinicko-dermatologickém výzkumu.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Cocoate, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, C24-28 Alkyl Dimethicone, Water (Aqua), Acetyl Hexapeptide-8, Lecithin, Glycolipids, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click