Eye Cream, 30 ml

Oční krém s kyselinou hyaluronovou
Výrobce
etre belleetre belle
8/3807-0000
Řada
skladem
Alternativní zboží
Intenzivně hydratační a jemně modelační oční krém je obohacen o kyselinu hyaluronovou, látky Quicklift, Eyeseryl a pěstící olej z hroznových jadérek. Aktivní komplex kyseliny hyaluronové s trojím účinkem společně s vypínacími účinky Quickliftu působí v inteligentním víceúrovňovém systému. Vyhlazují ... Číst dál
1 190 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Intenzivně hydratační a jemně modelační oční krém je obohacen o kyselinu hyaluronovou, látky Quicklift, Eyeseryl a pěstící olej z hroznových jadérek. Aktivní komplex kyseliny hyaluronové s trojím účinkem společně s vypínacími účinky Quickliftu působí v inteligentním víceúrovňovém systému. Vyhlazují povrch pleti a vyplňují suché linky a vrásky. Oční partie získávají dlouhotrvající hydrataci, kterou potřebují pro hladký a mladistvý pevný vzhled. Dochází k výraznému zmírnění známek únavy, předčasného stárnutí pokožky, drobných vrásek, pocitů oteklých očí i kruhů pod očima.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na vyčištěné oční partie. Pro optimální výsledky v případě oteklých a očí a kruhů pod očima doporučujeme kombinaci s očním sérem Quicklift Roll-On.

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Aqua [Water], Cocoglycerides, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Squalane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Propylene Glycol, Tocopherol, Alcohol, Lecithin, Carbomer, Parfum [Fragrance], Xanthan Gum, Allantoin, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Sodium Bicarbonate, Dehydroacetic Acid, Caprylyl Glycol, Disodium Sebacate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Potassium Phosphate, Acetyl Tetrapeptide-5

Revolution Hair
X

Right Click

No right click