Re-Integra Trattamento Riparatore Istantaneo senza Risciacquo, 150 ml

Okamžité rekonstrukční ošetření bez oplachování
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/21.14015
Instant Repairing Treatment No Rinse

Rekonstruuje poškozené a oslabené vlasy do hloubky. Bezoplachové složení pomáhá zachovat aktivní prvky a umožňuje jejich další působení ve vlasech až do následujícího mytí vlasů. Obsahuje mix aminokyselin, které rekonstruují vlasy do hloubky, ceramidy, které posil ... Číst dál
490 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis

Vlastnosti

pro křehké a poškozené vlasy, pro ochranu, obnovu a lesk

Instant Repairing Treatment No Rinse

Rekonstruuje poškozené a oslabené vlasy do hloubky. Bezoplachové složení pomáhá zachovat aktivní prvky a umožňuje jejich další působení ve vlasech až do následujícího mytí vlasů. Obsahuje mix aminokyselin, které rekonstruují vlasy do hloubky, ceramidy, které posilují strukturu vlasů, kukuřičný škrob, jenž hydratuje a rozjasňuje a keratin, který rekonstruuje a zpevňuje vlasové vlákno.

Re-Integra
Pro rekonstrukci a obnovu krásy Vašich vlasů

Stres, špatné stravování, smog, agresivní přípravky i špatné kosmetické návyky poškozují a oslabují vlasy. Zapotřebí je tedy obnovit správnou rovnováhu živin. Re-Integra přináší vlasům všechny důležité složky pro jejich zdraví a dobrou kondici. Minerální soli a cukry z datlí působí na hloubkovou hydrataci a lesk, keratin a aminokyseliny rekonstruují ceramidy pro výživu vlasů a látka Vitacell-Repair stimuluje proces keratinizace na úrovni folikulu pro hloubkovou rekonstrukci vlasů. Tato látka vynikajícím způsobem bojuje proti stárnutí a zeslabení vlasové struktury díky kmenovým buňkám z vinné révy.

Intensive Aqua
Lázeňská péče pro Vaše vlasy

Voda představuje pramen krásy nejen pro naši pleť, ale i pro naše vlasy. Voda je komplexní složka, která je bohatá na aktivní prvky nezbytné pro lidský život. Jednou z nejvzácnější vod je voda vřídelního původu. Vitality´s využívá pro své produkty řady Intensive Aqua vřídelní vodu ze Spezzana. Tato voda obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebávání aktivních rostlinných složek, které byly pečlivě vybrány pro každý typ vlasů. Do vřídelní vody ze Spezzana byly přidány výtažky z olivových, pomerančových a klementinkových listů.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click