Hyaluronic Cleansing Mousse, 100 ml

Čisticí pěna
Výrobce
etre belleetre belle
8/3812-0000
Řada
skladem
Krémová hyaluronová pěna čistí pokožku zvláště jemným a důkladným způsobem. Nečistoty jsou šetrně odstraněny a pleť je dlouhodobě chráněna před ztrátou hydratace.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu a krátce vmasírujte. Poté odstraňte pěnu dostatečným množství ... Číst dál
560 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro všechny typy pleti

Krémová hyaluronová pěna čistí pokožku zvláště jemným a důkladným způsobem. Nečistoty jsou šetrně odstraněny a pleť je dlouhodobě chráněna před ztrátou hydratace.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu a krátce vmasírujte. Poté odstraňte pěnu dostatečným množstvím vody. Vhodná pro každý typ pleti.

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace

Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Aqua [Water], Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Disodium Cocoamphodiacetate, Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Poloxamer 401, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Perfume [Fragrance],

Revolution Hair
X

Right Click

No right click