Time Control Serum, 30 ml

Perfektně vyvážené zkrášlující sérum
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/432000
Řada
skladem

Intenzivní sérum pro zlepšení kvality pleti. Toto jedinečné sérum využívá inovativní symbiózu známých ingrediencí pro boj se známkami stárnutí pleti. Extra stabilní vitamín C pomáhá vyrovnat vzhled pleti, která je zasažena pigmentovými skvrnami, a podpořit produkci kolagenu. Účinné peptidy, které js

... Číst dál
3 198 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 10 z 10
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť, pro rovnoměrnou pigmentaci

Intenzivní sérum pro zlepšení kvality pleti. Toto jedinečné sérum využívá inovativní symbiózu známých ingrediencí pro boj se známkami stárnutí pleti. Extra stabilní vitamín C pomáhá vyrovnat vzhled pleti, která je zasažena pigmentovými skvrnami, a podpořit produkci kolagenu. Účinné peptidy, které jsou obsaženy v hedvábné textuře přípravku, podporují mladistvý vzhled pleti. Pokožka získává nový jas a působí opět hladkým a rovnoměrným dojmem.

Použití: Nanášejte každé ráno a večer na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Nechejte krátce působit a poté aplikujte denní nebo noční krém.

Tip: Aplikací séra pod masku zintenzivnítě účinek vytvořením okluzivního účinku.

Hlavní složky:
• Matrixyl® 3000
• vitamín C
• vitamín E
• antioxidační komplex

Vhodné pro vegany.


VITALITY
Efektivní péče o pleť zaměřená proti známkám stárnutí

Jako dermatoložka a expertka na anti-aging, Dr. med. Christine Schrammek Drusio, upřednostňuje ve vývoji produktů řady VITALITY derma.cosmetics inovativní, vysoce účinné látky jako peptidy, izoflavony a antioxidanty. Optimálně vyladěná kombinace účinných látek chrání pleť před ztrátou elasticity a hydratace. Dochází k posílení kolagenových a elastinových vláken pokožky, díky čemuž je zabráněno předčasným známkám stárnutí pleti. Zralá pleť získává větší pevnost a je jí dodána potřebná vitalita. Výsledkem je hedvábně jemná, hladká a oživená pleť. Za svůj mimořádný účinek vděčí řada Active Future i díky izoflavonům z kořene kosatce, které patří do skupiny fytoestrogenů. Ty jsou známy svým působením proti známkám stárnutí.

S prémiovou řadou TIME CONTROL se podařilo nejen zpomalit proces stárnutí pokožky, ale také dosáhnout viditelného omlazení pleti. Pokožka získává více pružnosti a působí výrazně mladším a zářivějším dojmem.

Aqua (Water), Glycerin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Isostearate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, PIMPINELLA ANISUM (ANISE) FRUIT EXTRACT, Camellia sinensis Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, MAGNOLIA KOBUS BARK EXTRACT, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Sodium Lactate, Propanediol, Tocopherol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Coco-Glucoside, Carbomer, Levulinic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click