Time Control Eye Cream, 15 ml

Mimořádně výživný krém pro mladistvý vzhled očního okolí
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/433000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Oživující oční péče. Bota peptidy, kyselina hylaluronová s vyplňujícím účinkem a hodnotný olej z ostropestřce poskytují unavené pleti chybějící vitalitu a optimálně podporují hladký povrch pleti. Oční okolí je posíleno, kruhy pod očima jsou redukovány a póry zjemněny. Pro pohled s mladistvým výrazem

... Číst dál
1 979 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť

Oživující oční péče. Bota peptidy, kyselina hylaluronová s vyplňujícím účinkem a hodnotný olej z ostropestřce poskytují unavené pleti chybějící vitalitu a optimálně podporují hladký povrch pleti. Oční okolí je posíleno, kruhy pod očima jsou redukovány a póry zjemněny. Pro pohled s mladistvým výrazem.

Použití: Nanášejte každé ráno a večer na vyčištěnou oblast očního okolí a jemně prsteníčkem vmasírujte.

Hlavní složky:
• Matrixyl® 3000
• Eyeliss
• Aquapront®
• ostropestřec mariánský
• vitamín E

Vhodné pro vegany.


VITALITY
Efektivní péče o pleť zaměřená proti známkám stárnutí

Jako dermatoložka a expertka na anti-aging, Dr. med. Christine Schrammek Drusio, upřednostňuje ve vývoji produktů řady VITALITY derma.cosmetics inovativní, vysoce účinné látky jako peptidy, izoflavony a antioxidanty. Optimálně vyladěná kombinace účinných látek chrání pleť před ztrátou elasticity a hydratace. Dochází k posílení kolagenových a elastinových vláken pokožky, díky čemuž je zabráněno předčasným známkám stárnutí pleti. Zralá pleť získává větší pevnost a je jí dodána potřebná vitalita. Výsledkem je hedvábně jemná, hladká a oživená pleť. Za svůj mimořádný účinek vděčí řada Active Future i díky izoflavonům z kořene kosatce, které patří do skupiny fytoestrogenů. Ty jsou známy svým působením proti známkám stárnutí.

S prémiovou řadou TIME CONTROL se podařilo nejen zpomalit proces stárnutí pokožky, ale také dosáhnout viditelného omlazení pleti. Pokožka získává více pružnosti a působí výrazně mladším a zářivějším dojmem.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Pentylene Glycol, Methyl Glucose Sesquistearate, Squalane, Oleyl Erucate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Jojoba Esters, Cetyl Alcohol, Polyglycerin-3, Silybum Marianum Seed Oil, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Panthenol, Hesperidine Methyl Chalcon, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Dipeptide-2, Alcohol, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Hordeum Vulgare Extract, Sodium Hyaluronate, ACACIA DECURRENS FLOWER WAX, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, Glycosphingolipids, Coco-Glucoside, Steareth-20, Carbomer, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Lactate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click