Hypnotic Eyes Shadow, 4 g 01 Pearl / Dark Chocolate (perla-tmavá čokoláda)

POUZE NA OBJEDNÁVKU
Oční stíny s metalickými pigmenty
Výrobce
etre belleetre belle
8/0324-0001
Řada
na dotaz
Dekorativka 324
POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Vysoce koncentrované hedvábné metalické pigmenty se spojují v této bohaté textuře očních stínů s hypnotizující lehko ... Číst dál
525 Kč
  • Popis
  • Složení

POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Vysoce koncentrované hedvábné metalické pigmenty se spojují v této bohaté textuře očních stínů s hypnotizující lehkostí. Dlouhotrvající krémově-pudrová textura se jemně a rovnoměrně nanáší a optimálně roztírá. Pro svůdný pohled s vícerozměrným třpytem.

OČI
Ať už pouze s pomocí černé řasenky nebo dramatických očních stínů – oční make-up musí zvýraznit oči. Oční partie nemají ve skutečnosti žádné ohraničení. Každý způsob, jedno jestli se jedná o kouzla s očními stíny, tužkami na obočí nebo očními linkami, může zaujmout. Oslavte Váš oční make-up např. závratně dlouhými řasami nebo přitažlivým kouřovým líčením.

Talc, Mica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zea Mays Starch (Zea Mays (Corn) Starch), Phenyl Trimethicone, Zinc Stearate, Isopropyl Isostearate, Silica, Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Synthetic Fluorphlogopite, Cobalt Titanium Oxide, Tin Oxid, May Contain: CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 75470 (Carmine), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click