Solar+ Protect Fluid SPF 50, 50 ml

Ochrana před UVA a UVB zářením
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/491000
Řada
skladem
Solar Protect Fluid SPF 50+ je inovativní ochranný fluid, který dodá vaší pokožce účinnou ochranu před slunečním zářením. Tento lehký "on top" produkt se snadno nanáší na vaši obvyklou denní péči a rychle se vstřebává do pokožky, aniž by zanechal lepkavý pocit nebo bílý film. Je ideální pro každoden ... Číst dál
1 198 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

ochrana před sluncem , pro všechny typy pleti

Solar Protect Fluid SPF 50+ je inovativní ochranný fluid, který dodá vaší pokožce účinnou ochranu před slunečním zářením. Tento lehký "on top" produkt se snadno nanáší na vaši obvyklou denní péči a rychle se vstřebává do pokožky, aniž by zanechal lepkavý pocit nebo bílý film. Je ideální pro každodenní použití nebo jako spolehlivá ochrana během vaší dovolené.

Obsahuje kombinaci chemických a mechanických UVA a UVB filtrů, které spolehlivě chrání vaši pokožku. Solar Protect Fluid SPF 50+ je vhodný pro všechny typy pleti a je nekomedogení (neucpává póry).

Použití: Nanášejte ráno 2 až 3 pumpičky po vaší obvyklé denní péči nebo podle potřeby kdykoli během dne. Doporučujeme reaplikovat každé 2 až 3 hodiny pro maximální ochranu. Lze ho také smíchat s denním krémem nebo make-upem.

vhodné pro vegany

ESSENTIAL
Denní péče pro každý typ pleti

Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

aqua (water), ethylhexyl salicylate, dicaprylyl ether, dicaprylyl carbonate, glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, octocrylene, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, diethylhexyl butamido triazone, phenylbenzimidazole sulfonic acid, cyclopentasiloxane, titanium dioxide (nano), butyrospermum parkii (shea) butter, pentaerythrityl distearate, cellulose gum, sodium stearoyl glutamate, caprylyl glycol, glyceryl stearate, phenoxyethanol, propylene glycol, diethylhexyl sodium sulfosuccinate, alumina, simethicone, aminomethyl propanol, ethylhexyl methoxycinnamate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, microcrystalline cellulose, cetearyl alcohol, piroctone olamine, silver chloride, titanium dioxide, disodium edta

Revolution Hair
X

Right Click

No right click