Sublime Beauty Face Cream Anti-Spot, Protective, 50 ml

Trattamento Antimacchia Protettivo
Pleťový krém proti pigmentovým skvrnám
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/159461
Pro normální pleť (Normal Skin / Pelli Normali), pro věk 40+, se šťávou z hroznového vína

Krém pro zralou pokožku pomáhá zmírnit viditelnost pigmentových skvrn a předcházet tvorbě nových vrásek a nedokonalostí. Chrání mladistvý a svěží vzhled pleti.

Účinek: Viditelně redukuje barevné nerovnoměrnosti p ... Číst dál
369 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro rovnoměrnou pigmentaci, pro zralou pleť, pro zářivou pleť

Pro normální pleť (Normal Skin / Pelli Normali), pro věk 40+, se šťávou z hroznového vína

Krém pro zralou pokožku pomáhá zmírnit viditelnost pigmentových skvrn a předcházet tvorbě nových vrásek a nedokonalostí. Chrání mladistvý a svěží vzhled pleti.

Účinek: Viditelně redukuje barevné nerovnoměrnosti pokožky, pomáhá bojovat proti fotostárnutí a předcházet tvorbě nových tmavých skvrn. Postupně rozjasňuje pokožku. Pomáhá zároveň tvorbě nových vrásek a zmírňovat viditelnost těch stávajících.

Použití: Každé ráno a večer aplikujte na perfektně vyčištěnou a suchou pokožku obličeje, krku a dekoltu a vmasírujte krém až do úplného vstřebání.

Výsledky: Den za dnem je pokožka hydratovanější, zářivější, kompaktnější a pevnější. Pravidelným používáním se tmavé skvrny a mikrovrásky viditelně redukují a pokožka získává barevně jednotnější vzhled.

Hlavní složky:
• šťáva z červeného hroznového vína – je bohatá na minerální soli a na oligoprvky, které mají vysokou antioxidační schopnost
• ChromocareTM – aktivní kosmetická látka rostlinného původu redukuje vznik nových tmavých skvrn a zmírňuje viditelnost těch existujících; zlepšuje homogenitu a koncentraci kolagenu a dodává anti-aging účinek

Textura: Bohatá a hedvábná. Dodává okamžitý pocit vyživené pokožky.

Dermatologicky testováno. Bez parabenů.

Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Polyglyceryl-3 Beeswax, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Titanium Dioxide (Nano) (Titanium Dioxide), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetearyl Alcohol, C12-13 Alkyl Lactate, Dicaprylyl Maleate, Vitis Vinifera Fruit Water (Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water), Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Laurate, Sigesbeckia Orientalis Extract, Rabdosia Rubescens Extract, Tocopherol, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Xanthan Gum, Aluminum Hydroxide, Dimethicone/Methicone Copolymer, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Beta-Sitosterol, Squalene, Disodium Edta, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, P-Anisic Acid, Tropolone.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click