Ultra-Effect Facial Fluid, 3 ml

Obličejový fluid s ultra účinkem - vzorek
Výrobce
etre belleetre belle
8/5072-T001
Řada
skladem
Alternativní zboží
„SOS“ intenzivní péče proti nečistotám pleti a podráždění pokožky. Používejte pro zvláště akutní případy u nečisté pleti s akné. Fluid účinně stimuluje produkci mazu a znovuobnovuje přirozenou rovnováhu pokožky.

Použití: nanášejte ráno a večer na obličej po vyčištění pleti čisticím gelem Pure a po to ... Číst dál
50 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť

„SOS“ intenzivní péče proti nečistotám pleti a podráždění pokožky. Používejte pro zvláště akutní případy u nečisté pleti s akné. Fluid účinně stimuluje produkci mazu a znovuobnovuje přirozenou rovnováhu pokožky.

Použití: nanášejte ráno a večer na obličej po vyčištění pleti čisticím gelem Pure a po tonizaci osvěžujícím tonikem. Jemně přípravek vmasírujte. Používejte zvláště u akutních stavů v případě nečisté, mastné a podrážděné pleti. Optimálně jej lze také zkombinovat s enzymatickým peelingem a maskou.

Tip: je také ideální i jako základ pod make-up.

Purity Intense pro nečistou pleť
Účinná inovativní péče pro obličej, krk a dekolt určená pro nečistou mastnou pleť a aknózní pokožku. Pro účinné a viditelné vylepšení povrchu pokožky a pro zářivou pleť. Nečistoty pleti nejsou v žádném případě ojedinělým problémem. Postižená bývá však nejen mladá pleť, nečistá pokožka může představovat problém i dlouhou dobu po skončení pubertálního období a může stále vyžadovat speciální péči. Aby byla tato péče pokožce nabídnuta, sází značka etre belle na kombinaci inovativních účinných látek, které pleť viditelně a účinně vylepšují.

• bez parabenů
• bez silikonů
• bez minerálních olejů
• bez alergenních parfémovaných olejů
• dermatologicky testováno

Aqua [Water], Cetearyl Isononanoate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Isohexadecane, Zinc Lactate, Panthenol, Acacia Senegal Gum, Salicylic Acid, Hydroxyethylcellulose, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Glyceryl Stearate SE, Parfum [Fragrance], Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Isododecane, Sodium Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Bisabolol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Benzoic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Dehydroacetic Acid, Tromethamine, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Sodium Hydroxide, Citric Acid, EDTA

Revolution Hair
X

Right Click

No right click