Golden Skin Care Set, 50+50+15 ml

Kaviárový dárkový set
Výrobce
etre belleetre belle
8/1950-0002
Řada
skladem
Cena samostatně zakoupených produktů je 3.096 Kč!

Set obsahuje: 
Caviar Day Cream 50 ml 
Caviar Night Cream 50 ml 
Caviar Eye Gel 15 ml

Kaviárový denní krém - sametový denní krém s obsahem speciálního komplexu účinných látek z kaviáru a zlata. Díky tomu je ideální jako ochranný krém i jako krém s účinným ... Číst dál
1 998 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro revitalizaci, pro hydrataci pleti

Cena samostatně zakoupených produktů je 3.096 Kč!

Set obsahuje: 
Caviar Day Cream 50 ml 
Caviar Night Cream 50 ml 
Caviar Eye Gel 15 ml

Kaviárový denní krém - sametový denní krém s obsahem speciálního komplexu účinných látek z kaviáru a zlata. Díky tomu je ideální jako ochranný krém i jako krém s účinnými látkami, které působí proti odpařování vlhkosti z pleti a zároveň účinně pokožku regenerují. Aktivní účinné látky zajišťují vypnutý vzhled pleti.

POUŽITÍ: ráno naneste na obličej v kombinaci s přípravky Caviar 24 Hour Care Gel, Vaviar Lifting Serum nebo Caviar Gold Ampoule a lehce krém do pokožky vmasírujte. Ideální jako podklad pod make-up. 

Kaviárový noční krém - vysoce hodnotný regenerační krém poskytuje pleti cílenou obnovu. Aktivní komplex účinných látek ze zlata a kaviáru zabraňuje epidermální ztrátě vlhkosti z pleti, a tím optimalizuje obsah vlhkosti pokožky. Regenerační vlastnosti krému propůjčují pleti hedvábný a vypnutý vzhled.

POUŽITÍ: večer naneste na pleť po aplikaci ampulí Golden Skin Caviar nebo 24h pěstícího gelu Golden Skin Caviar a lehce krém do pokožky vmasirujte.

Kaviárový oční gel - zlatokaviárový komplex kombinovaný s vypínací účinnou látkou Pullan okamžitě vyhlazuje, zklidňuje a rozmazluje namáhané oční partie. Chladivá a osvěžující gelová konzistence krému dodává maximum hydratace a zmírňuje otoky víček. Oční partie jsou viditelně zpevněny a září mladistvou svěžestí.

POUŽITÍ: Lehkými poklepy aplikujte do očního okolí. Po vstřebání můžete použít oční krém.


Golden Skin revitalizační obnova
S 24karátovým zlatem a kaviárem. Exkluzivní kombinace účinných látek s obsahem 24karátového zlata, kaviáru, látky Immucell a medu podporuje obnovu buněk pro zářivě krásnou pleť. Stopové prvky obsažené v kaviáru, bílkoviny a minerální látky aktivují obnovu pokožky a vazbu vlhkosti v pleti, jíž dodávají regenerovaný a pružný vzhled.

Zlato osvobozuje pleť od balastních látek, zvyšuje obsah kyslíku v pleti a odstraňuje známky únavy. Zlato aktivuje regeneraci buněk a navrací pleti pružnost. Je také velmi dobrým povrchovým katalyzátorem.. Láme světlo na povrchu pokožky, díky čemuž působí pokožka mladším dojmem. Pleť získává zároveň hladký a rovnoměrný vzhled.

Med pomáhá zásobovat pleť hydratací. Obsažené kyseliny přispívají k posílení kyselého ochranného pláště pokožky. Jemné, zklidňující a projasňující účinky medu zabraňují zánětům a pleti propůjčují hladký a hedvábný vzhled.

Kaviár představuje pro pleť velmi hodnotnou složku díky vysokému obsahu proteinů, lipidů, lecitinu a mnoha stopových prvků jako kobaltu, hořčíku, fosforu, křemíku, mědi a především zinku. Obsahuje také ve vodě rozpustné vitamíny a aminokyseliny. Pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu buněk a obsah hydratace v pokožce. Minerály mají na pleť současně posilující účinky. Dochází ke zpomalení procesu stárnutí a k podpoře reparačního systému pokožky.

Immucell je výtažek z kvasnic, který byl optimálně izolován a vyčištěn nejnovějšími biotechnologickými metodami. Výtažek z kvasnic má stimulační účinky a pozitivně ovlivňuje také látkovou výměnu pokožky.

Zlepšení pružnosti, elasticity, hydratace a hedvábnější pocit pleti o více než 38 % za 28 dnů.

Caviar Day Cream - Aqua [Water], Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Phenoxyethanol, Glycerin, Isododecane, Creatine, Isoamyl Laurate, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopheryl Acetate, Tribehenin, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Mel (Honey) Extract, Parfum [Fragrance], Ceramide NG, PEG-10 Phytosterol, Lactic Acid, Caviar Extract, Glutamic Acid, Glycoproteins, CI 77480 [Gold], Urea, Threonine, Valine, Arginine HCl, Lysine HCL, Ornithine, HCl, Sodium Lactate, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Metabisulfite; Caviar Night Cream - Aqua [Water], Cocoglycerides, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Distearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, C12-15 Alkyl Benzoate, Creatine, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Sodium Stearoyl Lactylate, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Tribehenin, Xanthan Gum, Parfum [Fragrance], Mel (Honey) Extract, Ceramide NG, PEG-10 Phytosterol, Lactic Acid, Caviar Extract, Glutamic Acid, Glycoproteins, CI 77480 [Gold], Urea, Threonine, Valine, Arginine HCl, Lysine HCL, Ornithine HCl, Sodium Lactate, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Metabisulfite; Caviar Eye Gel - Aqua [Water], Glycerin, Butylene Glycol, Pullulan, Phenoxyethanol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Arginine, Creatine, Polyglyceryl-10 Laurate, Decyl Glucoside, Benzoic Acid, Mel (Honey) Extract, Parfum [Fragrance], Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Mica (CI 77019), Citric Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Palmitoyl Tripeptide-5, Caviar Extract, Glutamic Acid, Glycoproteins, CI 77480 [Gold], CI 77491 [Iron Oxides], Urea, Threonine, Valine, Arginine HCl, Lysine HCL, Ornithine HCl, Sodium Lactate, Sodium Metabisulfite

Revolution Hair
X

Right Click

No right click