Delice Crema Solar Montagna SPF50+, 50 ml

Krém na opalování SPF50+
Výrobce
mil mil 76mil mil 76
1/15830
Řada
skladem
Velmi vysoká ochrana, filtry UVA/UVB, na velmi světlou / citlivou pokožku, s vitamínem E

Ochrana ve vyšších nadmořských výškách, voděodolný inovativní horský krém na opalování OF50+ garantuje bezpečnou ochranu před škodlivým UVA/UVB zářením i pro velmi citlivou a jemnou pokožku, např. dětskou, snižuj ... Číst dál
89 Kč
  • Popis
  • Složení

Velmi vysoká ochrana, filtry UVA/UVB, na velmi světlou / citlivou pokožku, s vitamínem E

Ochrana ve vyšších nadmořských výškách, voděodolný inovativní horský krém na opalování OF50+ garantuje bezpečnou ochranu před škodlivým UVA/UVB zářením i pro velmi citlivou a jemnou pokožku, např. dětskou, snižuje riziko spálení. Jeho složení udržuje pokožku hladkou a měkkou, chrání ji proti poškození sluncem a napomáhá předcházet vysušení vlivem zimy a větru.

Použití: Opalovací výrobek nanášejte před opalováním. Aplikaci opakujte, abyste udrželi ochranný efekt, obzvláště po koupání, pocení nebo vysoušení ručníkem.

Tento výrobek je v souladu s doporučením evropské komise: Nezůstávejte příliš dlouho na slunci, i když používáte ochranný opalovací prostředek. Přílišná sluneční expozice ředstavuje velké riziko pro zdraví.

Vyhněte se kontaktu s textilem, může způsobit skvrny.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO - BEZ PARFEMACE

AQUA, OCTOCRYLENE, DIBUTYL ADIPATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, 4-METHYLBENZYLIDENE CAMPHOR, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL, TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BEHENETH-25, POLYESTER-7, STEARYLALCOHOL, GLYCERIN, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, LAURYL GLUCOSIDE, CETYL ALCOHOL, DECYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, TETRASODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TROPOLONE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click