Geomar Remodeling Thalasso Scrub, 600 g

Thalasso Scrub Rimodellante Remodelační dvoufázový peeling
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/122861
Řada
na dotaz

Remodelační dvoufázový peeling s mořskou a epsomskou solí, kávovým olejem a guaranou s oligoelementy ze soli z Mrtvého moře, které obnovují pokožku a vyhlazují ji pro hydratovanější a jednotnější vzhled. Díky synergickému působení masáže s peelingovými prvky pomáhá stimulovat mikrocirkulaci pro "rem

... Číst dál
298 Kč
  • Popis
  • Složení

Remodelační dvoufázový peeling s mořskou a epsomskou solí, kávovým olejem a guaranou s oligoelementy ze soli z Mrtvého moře, které obnovují pokožku a vyhlazují ji pro hydratovanější a jednotnější vzhled. Díky synergickému působení masáže s peelingovými prvky pomáhá stimulovat mikrocirkulaci pro "remodelaci" těla.
Ideální pro přípravu pokožky na následné ošetření a dosažení maximálních výsledků.

POUŽITÍ:
Před použitím promíchejte sůl a olejovou část špachtlí, abyste dosáhli homogenní konzistence. Podle potřeb vaší pleti zvolte ošetření, které vám vyhovuje: Pro jemnější působení naneste přípravek na vlhkou pokožku; Pro hlubší působení naneste přípravek přímo na suchou pokožku; Pokračujte v masáži krouživými pohyby směrem zdola nahoru. Nechte působit 6 minut a poté opláchněte teplou vodou bez použití mycích prostředků a pokračujte v masáži až do úplného odstranění. Doporučuje se 1-2× týdně. Pouze pro vnější použití.

UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte na poškozenou, citlivou nebo podrážděnou pokožku. V případě náhodného kontaktu s očima důkladně vypláchněte.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

SODIUM CHLORIDE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, MAGNESIUM SULFATE, COFFEA ARABICA SEED OIL (COFFEA ARABICA

Revolution Hair
X

Right Click

No right click