Geomar Anticellulite Draining Saline Bandages Kit, 1 balení

Kit Bende Drenanti Sada drenážních obvazů proti celulitidě
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/120281
Řada
skladem
Díky zkušenostem společnosti Geomar s vývojem účinných produktů proti kožním defektům s těžištěm v oblasti stehen a hýždí je sada drenážních obvazů proti celulitidě opět zcela obnovená, složená z 95 % ze složek přírodního původu a založená na koncentrovaném roztoku přírodních solí (mořské soli, epso ... Číst dál
424 Kč
  • Popis
  • Složení

Díky zkušenostem společnosti Geomar s vývojem účinných produktů proti kožním defektům s těžištěm v oblasti stehen a hýždí je sada drenážních obvazů proti celulitidě opět zcela obnovená, složená z 95 % ze složek přírodního původu a založená na koncentrovaném roztoku přírodních solí (mořské soli, epsomské soli a soli z Mrtvého moře) a rostlinných extraktů z pampelišky, borůvky a břízy. Jedná se o ideální ošetření, které maximálně využívá osm dynamických vlastností přírodních solí, které pomáhají bojovat proti zadržování vody, snižují viditelnost pomerančové kůže a odvádějí přebytečné tekutiny zadržované v kožních tkáních. Správné ošetření pro příjemný účinek na pleť a její mladší vzhled.

SET OBSAHUJE:
3x sáčky koncentrovaného odvodňovacího roztoku 140 ml x 3,
2x obvazy z měkkého strečového materiálu, které lze prát v ruce a opakovaně používat,
1x lymfokalhoty pro zlepšení účinku. Lze prát v ruce a opakovaně používat.

POUŽITÍ: Umístěte oba obvazy do nádoby o průměru asi 12 cm a obsah pomalu vylijte. Nechte roztok několik minut vstřebávat, opatrně obvazy prsty přitlačte, aby se nasákly i nejvnitřnější vrstvy. Obvazy vyjměte z nádoby, mírně je zmáčkněte a na povrchu je začněte spirálovitě ovíjet bez nadměrného stlačování, počínaje kotníky nebo pod koleny podle ošetřovaných oblastí. Při každém průchodu obvazy mírně překryjte, konec zajistěte pod posledním kolem obvazu a poté si oblečte kalhoty, manipulujte s nimi opatrně a nechte je působit alespoň 45 - 50 minut.
Pro maximalizaci odvodňovacího účinku zabalte ošetřovanou oblast do ručníku, čímž zvýšíte účinek. Lehněte si a snažte se mít nohy mírně zvednuté. Poté sundejte obvazy a pokračujte relaxační sprchou s vlažnou a poté studenou vodou. Pocit svěžesti a lehkosti, který se během procedury dostaví, je příznačný pro působení přípravku.
Po ošetření obvazy dobře opláchněte teplou vodou a nechte je oschnout.
Kalhoty pečlivě opláchněte ručně studenou vodou.

WELLNESS PROGRAM: Den před zahájením procedury doporučujeme použít Thalasso peeling, abyste pokožku co nejlépe připravili. Po osprchování ošetřovanou část pečlivě osušte a pro optimální výsledky odvodnění naneste na suchou pokožku krouživými pohyby zespodu nahoru Geomar odvodňovací gel s chladivým účinkem, dokud se zcela nevstřebá. V případě zvýrazněných celulitidových skvrn střídejte sadu fyziologických drenážních obvazů s bahnem Geomar, které je třeba zvolit podle každé potřeby.

UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte na poškozenou nebo podrážděnou pokožku. Vyhněte se kontaktu s očima, v případě kontaktu důkladně vypláchněte vodou.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

AQUA (WATER), MAGNESIUM SULFATE, SODIUM CHLORIDE, PROPANEDIOL, MARIS SAL (SEA SALT), VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, TARAXACUM OFFICINALE RHIZOME/ROOT EXTRACT (TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) RHIZOME/ ROOT EXTRACT), GLYCERIN, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click