Glow Room Hydration+ Hair Shampoo, 250 ml

Šampon pro suché a oslabené vlasy
Výrobce
Glow RoomGlow Room
10/7100

Dopřejte svým vlasům nezbytnou hydrataci a výživu s naším šamponem pro suché a oslabené vlasy, který zanechá vaše vlasy hebké, zářivé a snadno rozčesatelné!

Šampon speciálně navržený pro suché a oslabené vlasy, který je zanechává hebké a zářivé. Jemně odstraňuje nečistoty a zároveň poskytuje potřebn

... Číst dál
389 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro výživu a hydrataci vlasů

Dopřejte svým vlasům nezbytnou hydrataci a výživu s naším šamponem pro suché a oslabené vlasy, který zanechá vaše vlasy hebké, zářivé a snadno rozčesatelné!

Šampon speciálně navržený pro suché a oslabené vlasy, který je zanechává hebké a zářivé. Jemně odstraňuje nečistoty a zároveň poskytuje potřebnou hydrataci a výživu, což usnadňuje snadné rozčesávání. Díky vysokému obsahu omega mastných kyselin intenzivně hydratuje a revitalizuje strukturu vlasů.

Použití: Rovnoměrně naneste na vlhkou pokožku hlavy a promasírujte. Napěňte a opláchněte. V případě potřeby opakujte.

Aktivní látky:
- Emulze vzácných olejů a vody: Usnadňuje rozčesávání a zvyšuje lesk vlasů.
- Kationtový polymer (polyquaternium 10): Zlepšuje kondici vlasů a vlasové pokožky, usnadňuje rozčesávání, udržuje hydrataci a zanechává vlasy hladké.
- 3-6-7-9 mastné kyseliny: Oleje z makadamie, oliv, slunečnice, kukuřice a sezamu vytváří ochranný film, který chrání vlasy před nepříznivými vlivy a udržuje hydrataci. Dodávají vlasům lesk, pružnost a hebkost.
- Rostlinné výtažky: Třepatka, rýže z organického zemědělství a lískový oříšek z Itálie. Vyživují a rekonstruují vlasové vlákno, dodávají hydrataci a jsou bohaté na antioxidanty, které chrání vlasy před škodlivými vlivy.

Vůně:
Hlavní tóny: Bergamot a citrusy
Střední tóny: Jasmín
Základní tóny: Dřevité a bylinné

Vegan složení.
Láhev je vyrobena ze 100% recyklovaného PET a lze ji znovu recyklovat.
90 % ingrediencí je přírodního původu.


Jak produkty z řady Hydration+ správně kombinovat?
• normální vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo a druhý krok Hydration+ Hair Serum (působí jako leave-in kondicionér)
• suché vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo, druhý krok Hydration+ Hair Mask a třetí krok Repair Hair Oil
• velmi suché vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo, druhý krok Hydration+ Hair Mask, třetí krok Hydration+ Hair Serum a čtvrtý krok Repair Hair Oil

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM COCOYL ALANINATE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ZEA MAYS (CORN) OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, OLEA EUROPEA (OLIVE) FRUIT OIL, GENTIANA LUTEA (GENTIANE) ROOT EXTRACT, ARNICA MONTANA (ARNICA) FLOWER EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, TETRASODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HEXAMETHYLINDANO-PYRAN, LIMONENE, LINALYL ACETATE, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTALENES

Revolution Hair
X

Right Click

No right click