Glow Room Repair Hair Oil, 30 ml

Obnovující olej do vlasů
Výrobce
Glow RoomGlow Room
10/7102
Dopřejte svým vlasům luxusní péči s naším víceúčelovým olejem, který uzavře kutikulu, zlepší vzhled roztřepených konečků a dodá vašim vlasům oslnivý lesk bez zatížení!

Tento unikátní olej uzavírá vlasovou kutikulu a poskytuje hedvábný výsledek bez zatížení. Bez efektu mastného nebo vlhkého vzhledu, ... Číst dál
498 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro ochranu, obnovu a lesk, pro všechny typy vlasů

Dopřejte svým vlasům luxusní péči s naším víceúčelovým olejem, který uzavře kutikulu, zlepší vzhled roztřepených konečků a dodá vašim vlasům oslnivý lesk bez zatížení!

Tento unikátní olej uzavírá vlasovou kutikulu a poskytuje hedvábný výsledek bez zatížení. Bez efektu mastného nebo vlhkého vzhledu, zaměřuje se na poškozené délky vlasů a roztřepené konečky a viditelně zlepšuje jejich vzhled. Ideální pro obohacení vaší běžné péče, dodává oslnivý lesk vašim vlasům.

Použití: Naneste na suché vlasy před finální úpravou, soustřeďte se na délky a konečky. Lze použít i na vlhké vlasy.

Aktivní látky:
- Slunečnicový olej: Bohatý na omega 6-9 mastné kyseliny, poskytuje výživu a péči, zlepšuje celkový vzhled a zdraví vlasů.
- Sezamový olej: Bohatý na omega 6-9 mastné kyseliny, poskytuje výživu a péči, zlepšuje celkový vzhled a zdraví vlasů.
- Kukuřičný olej: Obsahuje vitamíny A a E a omega 3-6-9 mastné kyseliny, které přispívají ke zvýšení hebkosti a pružnosti vlasů.
- Olivový olej: Obsahuje omega 7-9 mastné kyseliny a je známý svými silnými antioxidačními a hydratačními vlastnostmi, které pomáhají udržovat vlasy zdravé a hydratované.
- Makadamiový olej: Bohatý na bílkoviny, vlákninu, vitamíny a omega 7-9 mastné kyseliny, které vyživují a posilují vlasy.

Vegan složení.
Láhev je vyrobena ze 100% recyklovaného PET a lze ji znovu recyklovat.


Jak produkty z řady Hydration+ správně kombinovat? 
• normální vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo a druhý krok Hydration+ Hair Serum (působí jako leave-in kondicionér)
• suché vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo, druhý krok Hydration+ Hair Mask a třetí krok Repair Hair Oil
• velmi suché vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo, druhý krok Hydration+ Hair Mask, třetí krok Hydration+ Hair Serum a čtvrtý krok Repair Hair Oil

CYCLOPENTASILOXANE, ALCOHOL DENAT.,DI-METHICONOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ZEA MAYS (CORN) OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, CANANGÁ ODORATA OIL/EXTRACT, CITRONELLOL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, COUMARIN, GERANYL ACETATE, HEXAMETHYLINDANOPYRAN HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, LINALYL ACETATE, PINENE, TERPINEOL, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTALENES

Revolution Hair
X

Right Click

No right click