Glow Room Hydration+ Hair Serum, 150 ml

Hydratační sérum & leave-in kondicionér
Výrobce
Glow RoomGlow Room
10/7103

Bezoplachové sérum pro všechny typy vlasů s účinkem kondicionéru a ochranným štítem proti teplu. Vyhlazuje povrch vlasů, snižuje krepatění, usnadňuje úpravu vlasů a pomáhá je chránit před teplem. Poskytuje dodatečnou výživu, čímž zvyšuje objem vlasů. Jeho unikátní, lehká konzistence zajišťuje rovnom

... Číst dál
498 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

s termoochranou, pro všechny typy vlasů

Bezoplachové sérum pro všechny typy vlasů s účinkem kondicionéru a ochranným štítem proti teplu. Vyhlazuje povrch vlasů, snižuje krepatění, usnadňuje úpravu vlasů a pomáhá je chránit před teplem. Poskytuje dodatečnou výživu, čímž zvyšuje objem vlasů. Jeho unikátní, lehká konzistence zajišťuje rovnoměrné nanášení po celé délce vlasů. Může být také použito jako bezoplachový kondicionér.

Použití: dostatečné množství séra aplikujte na vlhké délky a konečky. Jemně pročešte a upravte dle potřeby. Sérum lze také aplikovat na suché vlasy. V případě suchých délek vlasů serum použijte v kombinaci s maskou Hydration+ Hair Mask. V případě normálních délek vlasů lze produt použít jako leave-in kondicionér.

Aktivní látky:
- Arnika: Obsahuje flavonoidy, které mají silné antioxidační vlastnosti. Tyto látky chrání délky vlasů před volnými radikály a dalšími škodlivými vlivy z prostředí.
- Quaternium 16 a 80: kondicionační vlastnosti (dokáže se navázat na povrch vlasů, což pomáhá vyhladit vlasové kutikuly), zlepšuje rozčesatelnost a zanechává vlasy měkčí a lesklejší. Je účinný při snižování statické elektřiny a krepatění vlasů. Pomáhá udržovat vlhkost ve vlasech, čímž přispívá k prevenci suchosti a lámání vlasů. Tvoří ochranný film kolem vlasových vláken, který pomáhá chránit vlasy před poškozením způsobeným teplem z stylingových nástrojů a mechanickým stresem z česání nebo stylingu.
- Glycerin: má silné hydratační a ochranné vlastnosti
- Kyselina mléčná: pomáhá udržovat vlhkost ve vlasech, což je klíčové pro prevenci suchosti a lámavosti vlasů. Pomáhá vyrovnat pH a vyhlazuje vlasovou kutikulu.
- 3-6-7-9 mastné kyseliny: olej z makadamu, oliv, slunečnice, kukuřice a sezamu.Vytváří ochranný film, který vlasy chrání před nepříznivými vlivy z okolí a udržuje ve vlasovém vláknu hydrataci. Vlasům zároveň dodává lesk, pružnost a hebkost na dotek.
- Rostlinné výtažky: třapatka a rýže z organického zěmědělství a lískový oříšek původem z Itálie. Pro vyživení a rekonstrukci vlasového vlákna a dodání hydaratce. Výtažky jsou take bohaté na antioxidanty, které vlasy chrání před škodlivými vlivy vnějšího prostředí.

Vegan složení.
Láhev vyrobená ze 100% recyklovaného PET & lze znovu recyklovat
Ingredience přírodního původu: 93 %


Jak produkty z řady Hydration+ správně kombinovat?
• normální vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo a druhý krok Hydration+ Hair Serum (působí jako leave-in kondicionér)
• suché vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo, druhý krok Hydration+ Hair Mask a třetí krok Repair Hair Oil
• velmi suché vlasy: první krok Hydration+ Hair Shampoo, druhý krok Hydration+ Hair Mask, třetí krok Hydration+ Hair Serum a čtvrtý krok Repair Hair Oil

AQUA (WATER), MYRISTYL ALCOHOL, QUATERNIUM-80, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ZEA MAYS (CORN) OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, OLEA EUROPEA (OLIVE) FRUIT OIL, GENTIANA LUTEA (GENTIANE) ROOT EXTRACT, ARNICA MONTANA (ARNICA) FLOWER EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, SILICONE QUATERNIUM-16, UNDECETH-11, UNDECETH-5, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, TETRASODUM EDTA, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, CANANGA ODORATA OIL/EXTRACT, CITRONELLOL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, COUMARIN, GERANYL ACETATE, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, LINALYL ACETATE, PINENE, TERPINEOL, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTALENES

Revolution Hair
X

Right Click

No right click