Urban Elixir, 30 ml

Elixír proti znečištěnému ovzduší
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.14034
Řada
skladem

Krok 4) Hloubková Péče (salonní - vlasy) + domácí péče

Elixír proti znečištenému ovzduší. Obsahuje ochranné polysacharidy v mikrokapsulích, které vytváří bariéru proti oxidaci způsobenou znečišteným ovzduším. Působí jak na pokožku, tak na vlasy.

Použití: do vlhkých vlasů po umytí šamponem aplikujte n

... Číst dál
725 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti krepatění, pro normální vlasy, pro ochranu, obnovu a lesk

Krok 4) Hloubková Péče (salonní - vlasy) + domácí péče

Elixír proti znečištenému ovzduší. Obsahuje ochranné polysacharidy v mikrokapsulích, které vytváří bariéru proti oxidaci způsobenou znečišteným ovzduším. Působí jak na pokožku, tak na vlasy.

Použití: do vlhkých vlasů po umytí šamponem aplikujte několik pumpiček (2 nebo více) dle potřeby, proveďte specifický rituál a vlasy vysušte.

Nový postup v několika po sobě navazujících krocích (ošetření na salonu):
1) Detox
2) Mytí
3) Péče
4) Hloubková péče

Urban - hlavní složky:
Komule a mateřídouška – proti „city stress“. Mateřídouška se obvykle používá jako antomikrobiotikum, antioxidant a proti zánětům. V kosmetice se používá v ošetření mastné pokožky a dermatitidy. Komule je stále zelená rostlina, která vábí mnoho hmyzu, obzvláště motýlů, bývá nazývána též „motýlí keř“. Má antioxidační účinky, působí proti stárnutí, chrání před UV zářením a volnými radikály.
Biotechnologický hyaluronový komplex – hydratační a posílující účinky, na objem, proti krepatosti a zlepšuje rozčesávání.

Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

QUA (WATER), GLYCERIN, PROPANEDIOL, BIOSACCHARIDE GUM-4, THYMUS VULGARIS (THYME), FLOWER/LEAF EXTRACT, CALCIUM ALGINATE, BUD DLEJA DAVIDII LEAF EXTRACT, PANTHENOL, SODIUM HYALU RONATE, GELLAN GUM, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, GENTIANA LUTEA (GENTIANE) ROOT EXTRACT, ARNICA MONTANA (ARNICA) FLOWER EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, JUNI PERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S  WORT) EXTRACT, HYDROXYE THYLCELLULOSE, XANTHAN  GUM, TITANIUM DIOXIDE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYGLYCERIN, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, PARFUM (FRAGRANCE). 

Revolution Hair
X

Right Click

No right click