Relaxing Shampoo, 250 ml

Zklidňující šampon pro citlivou pokožku
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.12089
Řada
skladem
Domácí péče

Zklidnující šampon. Jemné složení napomáhá zklidnit existující zčervenání apodráždění. Myje vlasovou pokožku a navrací správnou hydrolipidovou rovnováhu pokožce.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Po umytí použijte Elixir dle potřeb pok ... Číst dál
379 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pokožku

Domácí péče

Zklidnující šampon. Jemné složení napomáhá zklidnit existující zčervenání apodráždění. Myje vlasovou pokožku a navrací správnou hydrolipidovou rovnováhu pokožce.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Po umytí použijte Elixir dle potřeb pokožky nebo vlasového vlákna.

Relaxing - hlavní složky:
Bez černý – rostlina známá již od starověku pro své léčebné účinky, zvláště při horečce a infekcích. Používá se hlavně květ a plod, jak na jídlo tak léčbu. Bobule mají fantastické léčivé účinky.
Eskulin – výtažek z kůry koňského kaštanu. Má odlehčující a čistící účinky na vlasovou pokožku. Působí venotonicky a protizánětlivě.

Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYUCACID, GLYCOL DISTEARATE, SAMBUCUS NIGRA (ELDER FLOWER EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, ESCULIN, GLYCERIN, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT, EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS PINE CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, VALINE, BETAINE, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GERANIOL, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click