Balancing Elixir, 150 ml

Elixír pro mastné vlasy
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.14039
Řada
skladem

Krok 4) Hloubková Péče (salonní - vlasová pokožka) + domácí péče

Elixir regulující tvorbu mazu. Dokoncuje proces navození rovnováhy anormalizuje produkci mazu.

Použití: aplikujte přímo z lahvičky. Naneste na pokožku po umytí šamponem. Nanesení zakončete lehkou masáží a specifickým rituálem. Neoplach

... Číst dál
725 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro snadno se mastící vlasy

Krok 4) Hloubková Péče (salonní - vlasová pokožka) + domácí péče

Elixir regulující tvorbu mazu. Dokoncuje proces navození rovnováhy anormalizuje produkci mazu.

Použití: aplikujte přímo z lahvičky. Naneste na pokožku po umytí šamponem. Nanesení zakončete lehkou masáží a specifickým rituálem. Neoplachuje se.

Nový postup v několika po sobě navazujících krocích (ošetření na salonu):
1) Detox
2) Mytí
3) Péče
4) Hloubková péče

Balancing - hlavní složky:
Vrbovka úzkolistá – typická alpská bylina, roste na skalním podloží, má dlouhé kořeny, aby dosáhla až k vodě. Obsahuje velké množství slizu, a proto má vysoké hydratační schopnosti. Kromě toho má schopnost zpomalit tvorbu enzymu, který je odpovědný za tvorbu mazu. Velmi účinná v navození rovnováhy mazových žláz a v čištění pokožky.
Sebo complex – působí na enzym alfareduktázu a snižuje tak produkci mazu. Má i mikrobiotické účinky.
Balancing Complex – komplex na regulaci mazu na bázi: lékořice (reguluje sekreci mazu), růžové šípky (antioxidant), vitamín F, cikorka (oxigenace a hydratace pleti), červená řasa (obsahuje zinek, vápník a hořčík pro zachování celistvosti vlasového vlákna).

Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ROSE EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) RHIZOME/ROOT, CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) LEAF EXTRACT, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, ZINC PCA, GENTIANA LUTEA (GENTIANE ROOT EXTRACT, ARNICA MONTANA (ARNICA) FLOWER EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM LEAF EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT EXTRACT, GLYCERIN, MENTHOL, BIOTIN, PANTHENOLLINOLEIC ACID, XYLITOL, CAPRYLICACID, CAPRYLYL GLYCOL,LAURETH-8. POTASSIUM SORBATE, CITRAL, HEXYL CINNAMAL UMONENE, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click