Fluid Shave Cream, 150 ml

Tekutý holicí krém
Výrobce
GORDONGORDON
4/1.D403
Řada
skladem
Tekutý holicí krém řady Gordon Shave je produktem pro rychlé a praktické holení a vyznačuje se příjemnou vůní, charakteristickým znakem produktů řady Gordon. Jeho receptura byla navržena tak, aby změkčila i ty nejtvrdší vousy a umožnila snadné klouzání čepele. Použití tohoto produktu pro stříhání vo ... Číst dál
465 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis

Vlastnosti

pro pleť s vousy

Tekutý holicí krém řady Gordon Shave je produktem pro rychlé a praktické holení a vyznačuje se příjemnou vůní, charakteristickým znakem produktů řady Gordon. Jeho receptura byla navržena tak, aby změkčila i ty nejtvrdší vousy a umožnila snadné klouzání čepele. Použití tohoto produktu pro stříhání vousů je velmi jednoduché: po navlhčení obličeje teplou vodou jemně vmasírujte malé množství tekutiny, dokud nevytvoří měkkou bílou emulzi.

Gordon Shave
Rituál a tradice
Péče o krásu a pohodu mužů. Gordonovo holení není pouze holicí linií pro muže, ale spíše životní filozofií, která vzniká z nejstarších rituálů muže. Holení - denní gesto a tradice, které otcové hrdě předávají synům, kde je muž absolutním hrdinou. Rituál, u kterého se zcela věnuje sám sobě.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click