Espresso, 200 ml 01 Marrone (Brown)

Barvící vyživující maska na vlasy s pH 4-4,5 pro (nejen) barvené vlasy
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/09.28601
Řada
skladem
Espresso tuba
Hnědá - pro oživení světle kaštanových až kaštanových vlasů

Barvení a rekonstrukční ošetření za 5 minut a jednoduše! Pro oživení stávající barvy vlasů nebo vyzkoušení nového vzhledu. Barva se postupně a přirozeně vymývá, aniž by permanentně změnila vaši základní barvu. Na výběr celkem z 11 zářivých o ... Číst dál
639 Kč
  • Popis
  • Složení

Hnědá - pro oživení světle kaštanových až kaštanových vlasů

Barvení a rekonstrukční ošetření za 5 minut a jednoduše! Pro oživení stávající barvy vlasů nebo vyzkoušení nového vzhledu. Barva se postupně a přirozeně vymývá, aniž by permanentně změnila vaši základní barvu. Na výběr celkem z 11 zářivých odstínů. 

- Rekonstrukce: díky účinným látkám jsou vlasy vyživené, silné, hebké a lépe se rozčesávají.
- Kyselé pH: díky kyselému Ph uzavírá vlasové vlákno, pomáhá udržet barvu a plně tak nahradí funkci klasické masky na vlasy.
- Jemnost: složení bez amoniaku je ideální i pro tu nejcitlivější pokožku hlavy.

Použití:
Po umytí vlasů šamponem vlasy vysušte ručníkem a naneste vybraný odstín Espresso do celých délek vlasů. Vlasy rozčesejte, nechte 5 minut působit a poté důkladně opláchněte. Při nanášení použijte rukavice a dejte pozor, aby se produkt nedostal přímo k pokožce hlavy.

Udržitelné složení: Vitality's využívá nepoužité části kávových zrn od místního dodavatelů. Tenká vrstva slupky, která se při pražení odlupuje z kávových zrn, se odděluje od produktu a následně se zpracovává na extrakt, který dodává vlasům jasnou a zářivou barvu.

Účinné složky:
- Keravit - rekonstrukční složka na bázi rostlinných proteinů, která rekonstruuje a posiluje vlasové vlákno do hloubky. Navíc zvětšuje lesk a hebkost vlasů. Má hydratační a vyživující vlastnosti a příznivě působí na vlasovou pokožku.
- Re-cup cofee - extrakt ze slupek kávových zrn, který dodává vlasům jasnou a zářivou barvu. Díky obsahu kofeinu a polyfenolu zanechává  silnější vlasy a déle trvající barvu.




Expresso
Co se změnilo v novém složení?
Bylo doplněné o polymer, který zlepšuje rozčesatelnost a poskytuje pocit hebkosti vlasů, 100% přírodní guma rostliného původu, která umožňuje získat texturu s lepší viskozitou a pomáhá změkčit a rozčesat vlasy a pH 4-4,5 které pomáhá uzavřít šupiny a zachová barvu.
Nově neobsahuje veškerá rozpouštědla syntetického původu.
Barvící pigmenty a jejich koncerace byly upraveny tak, aby bylo dosaženo intenzivnějšího výsleku.

Aktivní princip RE-CUP COFFE = cirkularita a péče
Firma sbírá nepoužité části kávových zrn od místního výrobce, tedy kávový organický odpad a ve slopoupráci s turínskou společností Clenatech* vyrábí aktivní princip exkluzivně pro Expresso. 

*Společnost Cleantech je ekologicky šetrná firma zaměřená na výzkum a vývoj extračních technik. 

AQUA (WATER), GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, CETEARYL, ALCOHOL, QUATERNIUM-87, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, COFFEA ARABICA /CANEPHORA/ROBUSTA SEED EXTRACT, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, POLYQUATERNIUM-22, CAESALPINIA SPINOSA GUM, DIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), BASIC BLUE 99, BASIC BROWN 16, BASIC BROWN 17

Revolution Hair
X

Right Click

No right click