Geomar Gel-Cream Impact Effect, 200 ml

Crema-Gel Effetto Urto
Gelový krém proti celulitidě
Výrobca
MIRATOMIRATO
6/120511
Séria
skladom

Gelový krém s 95 % složek přírodního původu, který pomáhá redukovat neestetické projevy celulitidy / i té nejodolnější, a účinně působí na nejkritičtější místa, jako jsou stehna, hýždě, břicho a paže.
Složení vylepšené o směs kakaa, ženšenu a olejového extraktu z řasy Chlorella, obsahuje také kofein

... Čítať ďalej
12,60 €
  • Popis
  • Zloženie

Gelový krém s 95 % složek přírodního původu, který pomáhá redukovat neestetické projevy celulitidy / i té nejodolnější, a účinně působí na nejkritičtější místa, jako jsou stehna, hýždě, břicho a paže.
Složení vylepšené o směs kakaa, ženšenu a olejového extraktu z řasy Chlorella, obsahuje také kofein a směs 5 řas s účinným lipolytickým účinkem, kyselinu hyaluronovou s hydratačním účinkem, Aescin a Centella Asiatica, které díky synergickému působení masáže pomáhají stimulovat mikrocirkulaci pokožky tím, že podporují odvod přebytečných tekutin, a prvky z Mrtvého moře.


POUŽITÍ: Aplikujte přípravek ráno a večer po dobu 28 po sobě jdoucích dnů na kritická místa.
Pro udržení účinku používejte 1x denně po dobu 1 nebo 2 týdnů v měsíci, podle výsledků, kterých chcete dosáhnout.

VÝSLEDKY: Při pravidelném používání je pokožka viditelně hydratovanější a pevnější. Viditelnost tukových polštářků je snížena a dochází k výraznému zlepšení mikrocirkulace pokožky s následným snížením efektu „pomerančové kůry“.

VAROVÁNÍ: Neaplikujte na poraněnou a citlivou pokožku.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, PALMARIA PALMITATA EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA PEEL EXTRACT (CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL EXTRACT), ESCIN,CENTELLA ASIATICA EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, MARIS SAL (SEA SALT), TRITICUM VULGARE GERM OIL (TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL), GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CARBOMER, ISOPROPYL MYRISTATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, EUGENOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click