Geomar Gel-Cream Impact Effect, 200 ml

Gélový krém proti celulitíde
Výrobca
MIRATOMIRATO
6/120511
Séria
skladom

Gélový krém s 95 % zložiek prírodného pôvodu, ktorý pomáha redukovať neestetický vzhľad celulitídy / aj tej najodolnejšej a účinne pôsobí na najkritickejšie oblasti, ako sú stehná, zadok, brucho a paže. Zloženie obohatené o zmes kakaa, ženšenu a olejového extraktu z chlorelly obsahuje aj kofeín a zm

... Čítať ďalej
12,60 €
  • Popis
  • Zloženie

Gélový krém s 95 % zložiek prírodného pôvodu, ktorý pomáha redukovať neestetický vzhľad celulitídy / aj tej najodolnejšej a účinne pôsobí na najkritickejšie oblasti, ako sú stehná, zadok, brucho a paže. Zloženie obohatené o zmes kakaa, ženšenu a olejového extraktu z chlorelly obsahuje aj kofeín a zmes 5 rias s účinným lipolytickým účinkom, kyselinu hyalurónovú s hydratačným účinkom, escín a Centella Asiatica, ktoré vďaka synergickému pôsobeniu pri masáži pomáhajú stimulovať mikrocirkuláciu pokožky tým, že podporujú odvádzanie prebytočných tekutín, a prvky z Mŕtveho mora.

POUŽITIE: Prípravok aplikujte ráno a večer počas 28 po sebe nasledujúcich dní na kritické miesta. Na udržanie účinku používajte raz denne počas 1 alebo 2 týždňov v mesiaci v závislosti od výsledkov, ktoré chcete dosiahnuť.

VÝSLEDKY: Pri pravidelnom používaní je pokožka viditeľne hydratovanejšia a pevnejšia. Viditeľnosť tukových vankúšikov sa znižuje a dochádza k výraznému zlepšeniu mikrocirkulácie pokožky s následným znížením efektu "pomarančovej kôry".

UPOZORNENIE: Nepoužívajte na poranenú a citlivú pokožku.

DERMATOLOGICKY TESTOVANÉ.

CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, PALMARIA PALMITATA EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA PEEL EXTRACT (CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL EXTRACT), ESCIN,CENTELLA ASIATICA EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, MARIS SAL (SEA SALT), TRITICUM VULGARE GERM OIL (TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL), GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CARBOMER, ISOPROPYL MYRISTATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, EUGENOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click