PellePerfetta Perfector Cream SPF30, 50 ml

Vyhlazující ošetření
Výrobca
MIRATOMIRATO
6/156251
Séria
skladom

Trattamento Perfezionatore Naicinamide 4%

Vyhlazující ošetření vhodné pro všechny věkové kategorie

Navržené tak, aby působilo na viditelnost kožních skvrn a kožních nedokonalostí na obličeji, krku a hrudníku způsobených slunečním zářením, hormonálními změnami a fotosenzibilizací. Tající a hedvábný, s

... Čítať ďalej
11,04 €
  • Popis

Vlastnosti

pro normální pleť, proti prvním vráskám

Trattamento Perfezionatore Naicinamide 4%

Vyhlazující ošetření vhodné pro všechny věkové kategorie

Navržené tak, aby působilo na viditelnost kožních skvrn a kožních nedokonalostí na obličeji, krku a hrudníku způsobených slunečním zářením, hormonálními změnami a fotosenzibilizací. Tající a hedvábný, snadno se vstřebává bez mastnoty.

Účinky:
- Působí na změnu melaninu, viditelně snižuje zabarvení, nedokonalosti a skvrny a také zabraňuje jejich opětovnému výskytu.
- Chrání pokožku před škodlivými účinky slunečního záření (UV-INFRAČERVENÉ).*
- Udržuje správný stav hydratace pokožky.

Výsledek:
- Od první aplikace se pokožka obličeje, krku a hrudníku jeví hydratovanější a zářivější.
- Při pravidelném používání, již po 8 týdnech, jsou skvrny, zabarvení a nedokonalosti pleti viditelně redukovány pro rovnoměrnější pleť.

Složení:
- Niacinamid 4%: multifunkční kosmetická aktivní látka, která posiluje kožní bariéru, pomáhá zesvětlit pokožku tím, že snižuje pigmentaci pokožky a vyrovnává nerovnoměrný tón pleti.
- Sluneční filtry s SPF30: zaručují optimální každodenní ochranu před UVA-UVB paprsky, pomáhají působit proti stárnutí způsobenému fotografiemi a zabraňují vzniku nových tmavých skvrn.
- Biomimetický peptid: pomáhá chránit pokožku před poškozením způsobeným všemi typy světelného záření (UVA-UVB-IR-VIDIBLE LIGHT).
- Kyselina hyaluronová: se silným hydratačním účinkem. Aktivní antioxidant chrání pokožku před volnými radikály a vnějšími vnějšími zátěžemi*, které podporují předčasné stárnutí pleti.

Použití: Aplikujte každé ráno na pokožku obličeje, krku a hrudníku, dokonale čistou a suchou, masírujte až do úplného vstřebání. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje používat v kombinaci s koncentrovaným sérem řady. Doporučuje se nepřetržité používání, dokud není dosaženo požadovaného výsledku.

Dermatologicky testováno.

*in vitro/ex vivo test aktivní složky
**in vitro test aktivní složky

Revolution Hair
X

Right Click

No right click