Balíček Geomar proti celulitidě

Výrobca
MIRATOMIRATO
0/9.Geomar
Séria
na dotaz

Obsah setu:
1x Geomar Smoothing Thalasso Scrub, 600 g (6/122851)
1x Geomar Ocean Seaweed Mud, 600 g (6/120461)
1x Geomar Draining Gel Cold Effect, 200 ml (6/120521)

AKČNÍ CENA!

... Čítať ďalej
45,88 €-16%38,38 €
  • Popis
  • Geomar Smoothing Thalasso Scrub
  • Geomar Ocean Seaweed Mud
  • Geomar Gel-Cream Impact Effect

Obsah setu:
1x Geomar Smoothing Thalasso Scrub, 600 g (6/122851)
1x Geomar Ocean Seaweed Mud, 600 g (6/120461)
1x Geomar Draining Gel Cold Effect, 200 ml (6/120521)

AKČNÍ CENA!

Dvoufázové exfoliační ošetření těla se solí, hořkou solí, pemzovým práškem a mandlovým olejem, díky kterému je pokožka hydratovanější, jemnější a hladší. Peeling má dermo-vyhlazující účinky, což podporuje fyziologickou obnovu pokožky pro dosažení efektu „nové pokožky“. Esenciální oleje z pomeranče a mandarinky vytvářejí uvolňující aroma, které poskytuje příjemný pocit pohodlí a pohody. Peeling ideální pro přípravu pokožky na následnou péči, podporující pronikání tkání a maximalizující účinky.

POUŽITÍ: promíchejte produkt stěrkou, dokud nezískáte hmotu s rovnoměrnou texturou. Pro jemné působení aplikujte na vlhkou pokožku. Pro hlubší účinek naneste na suchou pokožku. Produkt vmasírujte krouživými pohyby a nechte ho několik minut působit. Opláchněte velkým množstvím vlažné vody a pokračujte v masírování až do úplného odstranění.
Doporučuje se používat 1-2x týdně.

VAROVÁNÍ:
 Obsažené oleje mohou způsobit, že podlaha sprchy bude kluzká. Nepoužívejte na poraněnou nebo citlivou pokožku. V případě náhodného zasažení očí vypláchněte vodou. Externí použití.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

Anticelulitidní bahno z mořských řas zajišťuje regeneraci pokožky, redukuje vrásky na kůži, zlepšuje pružnost tkání a zabraňuje vzniku strií. Inovativní složení jemně odstraňuje odumřelé buňky a zanechává pleť hladkou, zářivou a hedvábnou. Obsahuje výtažky z Mrtvého moře, vodu z mořských řas Palmarie, tři soli (mořská, epsonská, sůl z Mrtvého moře); Zelený, černý a bílý jíl pro detoxikační a drenážní aktivitu Mikronizované mořské řasy stimulují účinný lipolytický účinek, fytoextrakty z kaštanu, guarany a břečťanu pomáhají zlepšit mikrocirkulaci a odvodnění přebytečných tekutin. Směs esenciálních olejů uvolňuje příjemnou a jemnou vůni. Obsahuje více než 95 % složek přírodního původu.

POUŽITÍ: Produkt promíchejte a naneste hojnou vrstvu na vyčištěnou a suchou pokožku na postižená místa. Jeho textura je konzistentní a nestéká. Pro zvýšení efektu zabalte ošetřované partie průhlednou fólií. Nechte působit alespoň 30 minut, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Mírné brnění se zarudnutím pokožky a pocitem tepla je normální a poukazuje na aktivitu přípravku. Pro šokovou kúru aplikujte bahno 3x během prvního týdne, 2x během následujících 4 týdnů. Pro udržení efektu aplikujte pravidelně jednou týdně.

VÝSLEDKY: Od první aplikace se pokožka zdá pevnější a pružnější. Při pravidelném používání bahna je pozorováno zlepšení kožních nedokonalostí způsobených celulitidou - ''pomerančová kůže'' a usazeniny tuku jsou viditelně redukovány. Zlepšuje se mikrocirkulace a pokožka je hladší a jemnější. Lze pozorovat zmenšení obvodu hýždí, stehen a břicha.

UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte na citlivou, poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Nepoužívejte na prsa, v těhotenství a při křehkosti kapilár. Vyhněte se kontaktu s očima, sliznicemi a intimními partiemi: v případě náhodného kontaktu a/nebo nadměrné termogenní reakce hojně opláchněte vodou a mýdlem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

Gelový krém s 95 % složek přírodního původu, který pomáhá redukovat neestetické projevy celulitidy / i té nejodolnější, a účinně působí na nejkritičtější místa, jako jsou stehna, hýždě, břicho a paže.
Složení vylepšené o směs kakaa, ženšenu a olejového extraktu z řasy Chlorella, obsahuje také kofein a směs 5 řas s účinným lipolytickým účinkem, kyselinu hyaluronovou s hydratačním účinkem, Aescin a Centella Asiatica, které díky synergickému působení masáže pomáhají stimulovat mikrocirkulaci pokožky tím, že podporují odvod přebytečných tekutin, a prvky z Mrtvého moře.


POUŽITÍ: Aplikujte přípravek ráno a večer po dobu 28 po sobě jdoucích dnů na kritická místa.
Pro udržení účinku používejte 1x denně po dobu 1 nebo 2 týdnů v měsíci, podle výsledků, kterých chcete dosáhnout.

VÝSLEDKY: Při pravidelném používání je pokožka viditelně hydratovanější a pevnější. Viditelnost tukových polštářků je snížena a dochází k výraznému zlepšení mikrocirkulace pokožky s následným snížením efektu „pomerančové kůry“.

VAROVÁNÍ: Neaplikujte na poraněnou a citlivou pokožku.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click