Double Face Make-up, 8,5 g 01

POUZE NA OBJEDNÁVKU
Make-up pro mastnou a nečistou pleť
Výrobce
etre belleetre belle
8/0450-0001
Řada
na dotaz
Dekorativka 450
POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Výrobek 2 v 1 je velmi vhodný pro mastnou a nečistou pleť. Pokud jej nanesete vlhkou houbičkou, získáte perfektně kr ... Číst dál
489 Kč
  • Popis
  • Složení

POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Výrobek 2 v 1 je velmi vhodný pro mastnou a nečistou pleť. Pokud jej nanesete vlhkou houbičkou, získáte perfektně krycí make-up. Pokud jej nanesete nasucho, získáte hedvábně matný kompaktní pudr.

PLEŤ
Krása začíná bezchybnou pletí. Pokud je základ správně nanesený, působí pleť jemným a hedvábným dojmem. Považujte svou pleť za plátno umělce. Díky optimálnímu základnímu „nátěru“, který může být přirozeně lehký i perfektně krycí, dochází ke sjednocení pleti a make-upu bez výrazných barevných přechodů. Díky výjimečným konzistencím a rozmanitým odstínům jsou uspokojeny požadavky pro každý typ pleti! Najděte si také Vy svůj make-up, který Vám bude vyhovovat!

Talc, Mica, Zea Mays Starch, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Isopropyl Lanolate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cyclopentasiloxane, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Lauroyl Lysine, Hexylene Glycol, Parfum [Fragrance], Zinc Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride , Dimethiconol, Glycerin, Aqua [Water], Linalool, Citronellol, Eugenol, Coumarin, Alaria Esculenta Extract, Geraniol, Glycine Soja Protein, Sodium Dextran Sulfate, Superoxide Dismutase, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, May Contain +/-: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click