Purifying Vital Balm, 50 ml

Vyrovnávající péče pro nečistou a mastnou pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/422100
Řada
skladem

Při nečistotách a vráskách. Perfektně spojuje na sebe navazující látky v péči o zralou pokožku se sklonem k nečistotám. Póry jsou zjemněny, pleť působí čistým a jasným dojmem, neleskne se. Podporuje pleť vybrannými účinnými látkami při nedostatku hydratace a snížené regeneraci. Pro větší elasticitu,

... Číst dál
1 482 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť, pro zralou pleť

Při nečistotách a vráskách. Perfektně spojuje na sebe navazující látky v péči o zralou pokožku se sklonem k nečistotám. Póry jsou zjemněny, pleť působí čistým a jasným dojmem, neleskne se. Podporuje pleť vybrannými účinnými látkami při nedostatku hydratace a snížené regeneraci. Pro větší elasticitu, sílu a svěží čistou pleť ve zralém věku. Produkt je navíc v inovativním vzduchotěsném obalu, který ho optimálně chrání před nežádoucími vnějšími vlivy, znečištěním a vyschnutím.



Použití: Nanášejte každé ráno a večer na obličej, krk a dekolt.

Tip: Pro zintenzivnění boje s nečistotami můžete pod Purifying Vital Balm nanést ampuli Impurity Control. K podpoře redukce vrásek lze použít i ampuli Age Refine.

Hlavní složky:
• resveratrol ("molekula mládí" z vína)
• epidermist (exopolysacharidy z planktonu)
• mikrostříbro BG™ 
• Normaseb ™

REGULATING
Perfektní řešení problémů nečisté pleti

Mastná a nečistá pleť představuje jeden z nejčastějších pleťových problémů. Pro optimální péči o mastnou a nečistou pleť je vyžadována kombinace účinných látek, která reguluje produkci mazu bez vysušení a působí proti zánětům. Řada REGULATING kombinuje regulační složky se zklidňujícím účinkem a stará se o vyrovnaný, matný a vylepšený vzhled pleti. Zvlhčující komplex látek obnovuje rovnováhu hydratace pleti.

Aqua (Water), Butylene Glycol, Decyl Oleate, Glyceryl Stearate Citrate, Oleyl Erucate, Dicaprylyl Ether, Kaolin, Sucrose Stearate, Cetearyl Alcohol, Squalane, Glycerin, Hydrolyzed Milk Protein, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dipropylene Glycol, Silver, Vitis Vinifera (Grape) Vine Extract, Glyceryl Caprylate, Plankton Extract, Phenoxyethanol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click